ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΑ
Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.mannerclothing.gr από τον επισκέπτη / χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της σελίδας www.mannerclothing.gr , ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mannerclothing.gr δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου, να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους μέσα σε ένα ασφαλές και εχέμυθο περιβάλλον.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα.
Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου www.mannerclothing.gr καθώς και της σελίδας του Facebook Manner Clothing συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρερχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της επιχείρησης manner clothing και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλων ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής.

Χρόνος επεξεργασίας αποστολής:
Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται έως τις 15:00 το μεσημέρι οποιασδήποτε εργάσιμης ημέρας αποστέλλονται την ίδια ημέρα ( ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ), διαφορετικά αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα!

Κόστος αποστολής:
Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 14,99€ και 2,50€ για κάτω των 14,99€ .Οι αποστολές για αλλαγή είναι Δωρεάν και το κόστος επιστροφής είναι 8€.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Όλες οι παραγγελίες στην Ελλάδα αποστέλλονται με την  με ΕΛΤΑ courier & Γενική ταχυδρομική.
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται o ΦΠΑ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση ( να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ) και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα ( Απόδειξη, ετικέτες κτλ. ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές και θα επιστρέφονται ξανά με δική σου χρέωση. Όλες οι αλλαγές γίνονται στην τιμή αγοράς του προϊόντος αφαιρώντας 8€ για έξοδα αποστολής.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ;
Αναλαμβάνουμε 100% την ευθύνη μας για όλα τα προϊόντα που έχουμε στείλει. Αν το προϊόν σου έχει κάποιο ελάττωμα στα υλικά ή στην κατασκευή, κάλεσε στο  2311245038 και θα σου προτείνουμε λύση.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Το κόστος επιστροφής είναι 8€ και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
ΠΡΟΣΟΧΗ για να έχουν ισχύ τα παραπάνω, η επιστροφή θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με συνεργαζόμενες Courier εταιρείες. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση όλα τα έξοδα θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται σε 3 εύκολα και γρήγορα βήματα!

1. Α) Τοποθετείς το προϊόν ή τα προϊόντα μαζί με την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης μέσα στο χαρτοκιβώτιο η σακούλα.

Β) Κλείνεις το χαρτοκιβώτιο η σακούλα με τέτοιο τρόπο ώστε τα στοιχεία μας που είναι στο εσωτερικό του χαρτοκιβωτίου η σακούλας να είναι εμφανή εξωτερικά ή Γράφεις τα παρακάτω στοιχεία σε ένα χαρτί και το κολλάς στο εξωτερικό του χαρτοκιβωτίου η σακούλας ΠΡΟΣ : Μanner clothing

2. Τηλεφωνείς στα courier και ζητάς να έρθουν να παραλάβουν το δέμα από τον χώρο σου ή πηγαίνεις στο πλησιέστερο κατάστημα της και μας στέλνεις το δέμα σου, με χρέωση παραλήπτη.

3. Θα σε καλέσουμε μόλις παραλάβουμε το δέμα σου για να ολοκληρώσουμε μαζί την αλλαγή σου !

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείς αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας και είναι εξαιρετικά απλή αρκεί να μας ενημερώσεις τηλεφωνικά στο 231 124 5038 ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μας.

Tο ποσό που οφείλουμε να σας επιστρέψουμε είναι ίσο με το ποσό που πλήρωσες κατά την αγορά των προϊόντων σου, αφού αφαιρέσουμε τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής που είναι 8€. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση σε τραπεζικό σας λογαριασμό σε μία από τις παρακάτω τράπεζες : Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ “BAZAAR”
Η επιστροφή χρημάτων εξαιρείται για όλη την διάρκεια της προωθητικής ενέργειας και για όλα τα προϊόντα σε περιόδους εκπτώσεων.