Η εταιρεία Manner Clothing ξεκίνησε το 2021 με ένα φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ωστόσο, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, προσαρμόζοντας την επιχείρησή μας στις ανάγκες της αγοράς και με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ρούχα που είναι ταυτόχρονα άνετα και στυλάτα, και αυτό να γίνεται με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της μόδας και να επιλέγουμε προσεκτικά τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τα ρούχα μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Επιπλέον, η συλλογή μας περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από μεγέθη, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη, ανεξαρτήτως του σώματός του και των προτιμήσεών του. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μας θα βρουν εύκολα αυτό που ψάχνουν και θα αισθάνονται άνετα και στυλάτοι.

Τέλος, παρέχουμε δωρεάν αποστολή και δωρεάν αντικαταβολή, με σκοπό να καθιστούμε την αγορά ακόμα πιο εύκολη και απλή για τους πελάτες μας. Θα μας βρείτε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, Πέραν 29.

Your Manner, Your Style

Γιατί να μας επιλέξετε

Με πλήρη αφοσίωση στον κόσμο του ανδρικού ντυσίμου και με τη συνεχή παρακολούθηση και εφαρμογή των νέων τάσεων στον χώρο της μόδας, στοχεύουμε να γίνουμε το απόλυτο σημείο αναφοράς για το στυλ σε προσιτές τιμές και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προσφέρουμε στους άνδρες προϊόντα που εκφράζουν την αυτοπεποίθηση και το ξεχωριστό στυλ τους, από το πρωί έως το βράδυ και από επίσημες εκδηλώσεις έως αστικές καθημερινές στιγμές.

Στοχεύουμε να προσφέρουμε ευρεία ποικιλία προϊόντων που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα, από κλασικά και διαχρονικά σχέδια μέχρι σύγχρονες μόδες. Είμαστε διαρκώς διασυνδεδεμένοι με την αισθητική και την προτίμηση των πελατών μας, προσφέροντας επιλογές που αντικατοπτρίζουν τον προσωπικό τους χαρακτήρα και στυλ.

Καθώς προσφέρουμε αυτά τα προϊόντα, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και προσεγγίζοντας την παραγωγή με προσοχή στη λεπτομέρεια. Προσφέρουμε προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν την πάροδο του χρόνου και να προσφέρουν στους πελάτες μας μια διαχρονική αξία.

Με δωρεάν αποστολή και δωρεάν αντικαταβολή, επιδιώκουμε να καταστήσουμε τη διαδικασία αγοράς ακόμα πιο εύκολη και βολική για τους πελάτες μας. Στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία αγοράς που θα είναι τόσο ευχάριστη όσο και στιλάτη, καθώς παρέχουμε υψηλής ποιότητας ανδρικά ρούχα που θα κάνουν τους άνδρες να αισθάνονται ξεχωριστούς και αυτοπεποιημένους σε κάθε περίσταση.

image_50419713

Follow Us