ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα Ελτά Courier,  Γενική & Speedex . Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 1-2 ημερών). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;
1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-72 ωρών
Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier (ΕΛΤΑ courier ή Γενική Ταχυδρομική ή Speedex). Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.
Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ΕΛΤΑ courier
Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής
Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς).

4) Παραλαβή από το κατάστημα μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;
Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.

Έξοδα αποστολής
1) Για παραγγελίες άνω των 14,99€, η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
2) Για παραγγελίες κάτω των 14,99€ , η χρέωση για την παράδοση είναι 2,5€ για όλη την Ελλάδα.

Ποιος μπορεί να υπογράψει για την παραλαβή;
Η παραγγελία σας μπορεί να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο. Κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα ζητηθεί ένα πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.

Τι συμβαίνει αν δε με βρουν;
Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η συνεργαζόμενη εταιρία courier:
θα λάβετε ειδοποίηση sms εάν είχατε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ή θα σας αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα και η παραγγελία σας θα δοθεί ξανά προς παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.